Nieuws

Christmas Single Release

Spotify [spotifyplaybutton play="https://open.spotify.com/album/0a4e2Txx9v8brbL7MIcNFA" view="coverart" size="1" sizetype="compact" theme="black"] Video
6 December 2019: Kaylee’s eerste Christmas single is te beluisteren op alle grote streamingsdiensten. “Christmas Everyday” gaat over:

Op 10 november 2019 heeft Kaylee als gast opgetreden bij Alain Clark in het Spant! te Bussum tijdens zijn tour langs de kleine en midden theaters in Nederland. ‘Er gebeurt iets magisch wanneer je zelfs de mensen op de achterste rij in hun ogen kunt aankijken.’ 

Alain Clark had Kaylee uitgenodigd om één van haar eigen geschreven songs voor hem en zijn publiek te komen spelen. Kaylee heeft haar nummer “Wind” ten gehore gebracht. Dit nummer zal in het begin van 2020 worden uitgebracht.

De Tong Tong Fair is geworteld in de Indische hoofdstad van de wereld, Den Haag, en komt voort uit de Pasar Malam Tong-Tong/Besar. Ze zijn een actuele mix van Oost en West, altijd in beweging. Door samenzijn en creativiteit blijven we de Indische cultuur ontwikkelen. De Tong Tong Fair: inspirerend, relaxed en gastvrij.

Kaylee zal op een zaterdag een optreden verzorgen op het hoofdpodium. Kom genieten van het heerlijk eten, cultuur snuiven, muziek en nog zoveel meer.