Biografie

IMG_1130

Wie is Kaylee Jane?

Kaylee is zeer muzikaal, leeft voor en ademt muziek. Ze is opgegroeid in een muzikale omgeving met Indische roots. Haar talent werd reeds zichtbaar op hele vroege leeftijd waarbij ze werd gevraagd om een promo in te zingen. Om haar expressie te uiten heeft ze zich bij een theaterschool aangesloten. Gitaar en piano spelen heeft ze zich eigen gemaakt om haar zang te ondersteunen.

Haar muzikale energie voel je zodra je met haar in dezelfde ruimte bent. Ze heeft in 2018 het VMBO afgerond op het Arte College te Almere en nu volgt ze de opleiding Media en Events in Hilversum. Haar muzikaal talent was reeds te bewonderen in The Voice Kids waarbij zij in seizoen 4 (2015) net niet de finale haalde maar in seizoen 7 (2018) zich revancheerde en als finalist op de 2e plaats eindigde.

Ze schrijft haar eigen muziek en de samenwerking met artiesten zoals Douwe Bob, Nick & Simon, Berget Lewis en Guus Meeuwis hebben haar de fundering gegeven om zich te onderscheiden als artiest en haar eigen identiteit te creëren.

Bij de vraag wie haar favoriete artiesten zijn kan ze moeilijk een keuze maken. Ze is zeer breed georiënteerd van hedendaagse muziek zoals Charlie Puth, Ariana Grande, Bruno Mars maar ook Broederliefde tot de vorige eeuw zoals Michael Jackson, Whitney Houston en Queen.

De liefde voor Indonesië is terug te vinden in haar voorkeur voor eten en haar manier van doen. Ze is een warmhartig,  vriendelijk persoon en altijd bereid  om anderen te helpen. Deze warmte komt ook terug in haar passie voor muziek.